2008 var det endelig klart for kamper på en ny Briskeby Gressbane. Anlegget var riktignok ikke ferdig utbygget i henhold til den opprinnelige plan, da den gamle sittetribunen og klubbhuset fremdeles stod der. Men med spill i Eliteserien så det ganske lyst ut for de kommende år. Men 2008 endte med nedrykk til 1.divisjon og året etter rykker laget rett ned til 2.divisjon. Sportslig og økonomisk var klubben nå i ei skikkelig hengemyr og dette medførte stadige utskiftninger i administrasjon og styre.

I 2010 lykkes laget i å spille seg opp igjen i 1.divisjon men opprykket var knapt ferdig feiret før styret besluttet å begjære klubben konkurs selv etter at den hadde fått tildelt 8,5 mill.kr. fra Hamar Kommune for inndekking av gjeld til stadionselsskapet. Men en kraftinnsats fra næringsliv og privatpersoner reddet igjen klubben fra å bli oppløst.

I 2014 var det samme økonomiske krise igjen men etter å ha sagt opp alle i administrasjonen og en kraftig reduksjon i spillerlønninger var det så vidt skuta bar igjen. Men nedrykk ble det igjen til 2.divisjon. Det viste seg å være vanskeligere å spille seg opp igjen, men i 2017 lykkes det etter at avdelingen ble vunnet med hele 18 poeng.

En flott gave før klubbens feiring av 100-årsjubileet i 2018!